Gourmet restaurants

Im Vordergrund zu sehen sind Weingläser, im Hintergrund eine Kellnerin mit freundlichem Lächeln, beim Tisch eindecken | © Hotel Böglerhof Im Vordergrund zu sehen sind Weingläser, im Hintergrund eine Kellnerin mit freundlichem Lächeln, beim Tisch eindecken | © Hotel Böglerhof

Gault Millau-awarded restaurants

They are the créme de la créme of upscale cuisine. There are three toque restaurants in Alpbachtal that have been awarded for their quality by the leading guide "Gault Millau". Discover the haute cuisine of Alpbachtal and its special ambience.

  • Auf diesem Bild zu sehen ist ein Dessert des Hauben Lokals Fuggerstube im Hotel Böglerhof in Alpbach | © Böglerhof Auf diesem Bild zu sehen ist ein Dessert des Hauben Lokals Fuggerstube im Hotel Böglerhof in Alpbach | © Böglerhof
  • Auf diesem Bild zu sehen ist die Haubenköchin Traudi Sigwart vom Restaurant Tiroler Weinstube in Brixlegg  | © Alpbachtal Tourismus Auf diesem Bild zu sehen ist die Haubenköchin Traudi Sigwart vom Restaurant Tiroler Weinstube in Brixlegg  | © Alpbachtal Tourismus
  • Auf dem Bild zu sehen ist eine Gaststube im rustikalen Stil, des Herrnhauses in Brixlegg | © Tirol Werbung Auf dem Bild zu sehen ist eine Gaststube im rustikalen Stil, des Herrnhauses in Brixlegg | © Tirol Werbung
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Tyrolean restaurants

The "Tiroler Wirtshaus" award stands for quality and the use of regional products. In the Alpbachtal, these quality-certified Tyrolean inns represent a deep love for traditional Tyrolean cuisine. Family-run establishments captivate with their special atmosphere and excellent food. When you see the green inn sign, you know you're in the right place! These inns are distinguished by their regional roots, fresh local products, and authentic ambiance, making them truly unique.

AMA Genuss Region

The AMA GENUSS REGION seal of approval stands for top quality and guarantees the regional origin of the products. Companies that bear this seal undertake to comply with clear guidelines that ensure that raw materials come from the region and are freshly prepared.

The most important criteria:

  • Regional origin of food: ingredients from the surrounding area.
  • High product and processing quality: care at every step.
  • Short transport routes: To protect the climate.
  • Fresh preparation: enjoyment straight from the kitchen.

Extraordinary locations

Have you ever dined in a castle or in a romantic vaulted cellar? Not only culinary highlights await you in the Alpbachtal, but also extraordinary locations that make every meal a special experience. We reveal our favourites for special moments!